Pedicure i Aalborg

Beauty Skin tilbyder luksuriøs pedicure i Aalborg.  Få blandt andet en eksklusiv Marina Spa Pedicure. Behandlinger starter med et afslappende fodbad fra Marine Miniral Bath, som både er rensende og fugtgivende. Efter fodbadet foretages der peeling, seascrub, serum, hård hud files, negleolie, negles files i facon, neglebånd, fodmaske, fodmassasge og afsluttes med lækker fodcreme.

/ BEHANDLINGER

Behandlinger starter med et afslappende fodbad fra Marine Miniral Bath, som både er rensende og fugtgivende. Efter fodbadet foretages der peeling, seascrub, serum, hård hud files, negleolie, negles files i facon, neglebånd, fodmaske og fodmassage. Behandling afsluttes med en lækker fodcreme.

Anslået tid: 60 min.

Pris: 450,-

Behandlingen starter med et lækkert afslappende fodbad. Neglene klippes/files, scrub, Neglene poleres og afsluttes med fodcreme.

Anslået tid: 30 min

Pris: 295,-

Pedicure i Aalborg hos Beauty Skin

HVORFOR BURDE JEG FÅR EN PEDICURE?

Her er 5 grunde til du burde for en pedicure

1. Hold fødderne rene og sunde: Fødder er den del af kroppen, der i høj grad udsættes for støv fra jorden. Over tid ophobes snavs i tæerne, hvilket gør det til en god base for bakterier og svampe. Dette øger dine chancer for at få en infektion. En pedicure renser al snavs for at holde tæerne risikofri. 

2. Hold din hud fugtig: Ingen foretrækker tør hud. Og de har også grunde til det; tør hud er kløende og ru. Det ser også usundt ud. Nøglen til at have en god hud er fugtighed. Fugtighed giver din hud nyt liv og får den til at se fejlfri ud. En pedicure kan forbedre din hud ved at fugte den godt og efterlade dig med sunde tæer. Det forhindrer din hud i at udvikle revner og blærer. Dine neglebånd er også godt taget pleje af i en pedicure.

3. Det eksfolierer dine fødder: Vores krop kaster kontinuerligt døde hudceller. Denne døde hud samles oven på overhuden, hvilket gør det vanskeligt for din hud at trække vejret. Manglen på eksfoliering kan forårsage problemer der kan blive utvivlsomt er smertefuldt. Under en pedicure eksfolieres dine fødder, der vil tilskynde til vækst af nye celler, der gør dine tæer og hæle glattere og sundere. 

4. Forbedrer blodcirkulationen: Fodmassagen er måske den bedste del af en pedicure. Det nedbryder spændingen, der opbygges i dine fødder. Massagen hjælper også dine fødder ved at forbedre blodcirkulationen sammen med at reducere smerter og sprede varmen i kroppen jævnt. Dette hjælper ikke kun dine fødder, men forbedrer også den generelle sundhed i din krop.

5. Indgroede tånegle: Dette forekommer især hos atleter. Dette er en smertefuld tilstand, der også kan blive inficeret, hvis den ikke behandles korrekt. Det kan også dannes, når du bruger forkert fodtøj. Når du har dine tånegle beskåret af en dygtig negletekniker, reduceres chancerne for indgroede tånegle.

​​​

Kontakt

as@beautyskinaalborg.dk

Tlf. + 60 79 09 52

CVR: 20 42 22 70

Åbningstider
Mandag:10:00 – 15:00
Tirsdag:10:00 – 17:00
Onsdag:Lukket
Torsdag:10:00 – 17:00
Fredag:10:00 – 13:00
Lørdag:Lukket
Søndag:Lukket