PANDHYS body firming i Aalborg

PANDHYS body firming arbejder på at genopbygge vævet og øge cirkulationen. Væskeophobninger kan forårsages af dårlig lymfe eller blodcirkulation, der også kan forårsages af ophobede affaldsstoffer, som derved laver tilstopninger i vævet.

/ BEHANDLINGER

Bodyfirming

Behandlingen er effektiv imod cellulite og væskeophobninger.

Cellulite er ødelagt bindevæv. Når bindevævet bliver svagt, af mange årsager, presser fedcellerne sig op i dermis og laver en masse buler. Det kombineret med væskeophobninger grundet dårlig cirkulation ses som appelsinhud, buler og blæver. 

Denne metoder fokusere på at genopnygge vævet og øje cirkulationen. Væskeophobninger kan forårsages af dårlig lymfe eller blodcirkulation, der også kan forårsages af ophobede affaldsstoffer, som herved laver tilstopninger i vævet.

Anslået tid: 55 min.

Pris: 450,-

PANDHYS Body Firming Treatment udføres 3 gange i et kurforløb.

Anslået tid pr. besøg: 55 min.

Samlet pris: 995,-

PANDHYS body firming hos Beauty Skin

PANDHYS

Essensen PANDHYS er kreativitet, løbende udvikling og vækst. Folket bag mærket går i mod det konventionelle og skabe nye metoder. Herved er der skabt noget nyt og særligt, der har opnået succes. Selvom PANDHY’S er kendt for at bevæge sig væk fra den traditionelle stil, er de  på samme tid moderne, stilskabende og banebrydende med klassiske værdier.

Kontakt

as@beautyskinaalborg.dk

Tlf. + 60 79 09 52

CVR: 20 42 22 70

Åbningstider
Mandag:10:00 – 15:00
Tirsdag:10:00 – 17:00
Onsdag:Lukket
Torsdag:10:00 – 17:00
Fredag:10:00 – 13:00
Lørdag:Lukket
Søndag:Lukket