Manicure i Aalborg

Beauty Skin tilbyder luksuriøs manicure i Aalborg. Fordelene ved en professionel manicure og pedicure inkluderer meget mere end blot udseendet på dine hænder og fødder. Og med fordele henvises der ikke kun til skønheds aspektet, men også til de langsigtede sundhedsmæssige fordele. 

/ BEHANDLINGER

Behandlingen starter med et blødgørende mælkeagtigt håndbad  efterfulgt af peeling, neglene klippes og files og afsluttes med en plejende  håndcreme.

Anslået tid: 45 min.

Pris: 245,-

Behandlingen starter med et blødgørende mælkeagtigt håndbad efterfulgt af  peeling, neglene klippes og files, massage af hænderne,  luksuriøs håndmaske som peenetrer dyb ned i huden, og gennemfugter hænderne og efterlader dem ultrabløde. Behandlingen afsluttes med en plejende håndcreme

Anslået tid: 45 min.

Pris: 350,-

Manicure i Aalborg hos Beauty Skin

HVORFOR BURDE JEG FÅR EN MANICURE?

Her er 5 grunde til du burde for en manicure

1. Renhed: Snavs og det hårde vejr påvirker alle dele af din krop, især dine negle. Det betyder, at de genererer nye hudceller og samler let snavs. De professionelle produkter, der bruges under manicure hos Beauty Skin, sørger for god rengøring og eksfoliering af dine negle. Alle døde hudceller og snavs fjernes fra dine hænder.

2. Forbedring af blodcirkulationen: Alle de specielle neglebåndabehandlinger og fugtighedscreme giver din hud en passende fugt og næring til dine negle. Ikke bare det, dine arme og hænder masseres forsigtigt. Den ekstra fordel er, at det vil forbedre blodgennemstrømningen og lindre ømhed og smerter.

3. Forebyggelse af svampeinfektioner: Både manicure og pedicure hjælper med at forhindre svampe-negleinfektioner ved at holde dine negle rene og sunde. Husk, korrekt hygiejne er vigtig!

4. Stress aflastning: Efter en stressede uge derhjemme eller på arbejde, hjælper intet dig med at slappe af og slappe af som at sidde i klinik med god atmosfære, gå gennem dine yndlings magasiner og få dine negle rengjort og masseret. 

5. Selvtillidsboost: Du kan ikke andet end at få en stor dosering af ekstra selvtillid, efter du ser dine velplejede og velpolerede negle!  Det er en vigtig del af at føles som dit bedste jeg. Intet tilføjer fornøjelse som et sæt velpoleret og sunde hænder.

Kontakt

as@beautyskinaalborg.dk

Tlf. + 60 79 09 52

CVR: 20 42 22 70

Åbningstider
Mandag:10:00 – 15:00
Tirsdag:10:00 – 17:00
Onsdag:Lukket
Torsdag:10:00 – 17:00
Fredag:10:00 – 13:00
Lørdag:Lukket
Søndag:Lukket